Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Mostre gratuite

Piatra naturală este o alegere de care te vei bucura o viață întreagă. Ne dorim ca satisfacția ta să fie maximă. De aceea îți oferim mostre gratuite din fiecare tip de piatră. În acest fel este mai ușor să te convingi de calitatea și frumusețea pietrei decorative de la Antique Stone.

Dacă dorești să ne vizitezi și să vezi cu ochii tăi selecția noastră uriașă de piatră, atunci îți punem la dispozitie 9 showroom-uri de prezentare în România: București, Timișoara, Iași, Cluj, Suceava, Brașov, Târgu Mureș, Bistrița și Oradea. Vino și lasă-te fascinat de eleganță și rezistență!  Atinge, simte și privește din toate unghiurile piatra care va aduce o bucurie aparte în casa ta.  Suntem siguri că vei fi convins încă de la primul contact.

Dacă locuiești în altă parte a țării și nu poți ajunge într-una din locațiile menționate mai sus, îți putem trimite mostre gratuite prin curier. Indiferent de câte mostre ai nevoie. Nu există cantitate minimă pentru mostre gratuite. 

Mostrele pe care lei vei primi au caracter informativ. Acestea nu constituie un etalon 100%. Fiecare placă de piatră are propria textură în urma desprinderii din blocul de piatră. Tocmai în acest lucru constă frumusețea și naturalețea pietrei naturale. Nu vei întâlni niciodată două bucăți identice. Fiecare este unicată în felul său. 

Mostrele se trimit prin Fan Curier. Timpul de livrare este 24h – 48h, exceptând zilele de weekend și sărbătorile legale. Costurile de transport încep de la 15 RON (pentru colete de maxim 1 kg) . Taxa de livrare o vei achita direct curierului în momentul primirii coletului.

Expediem mostre gratuite la nivel național.

Pentru detalii suplimentare te rugăm să iei legătura cu noi:

Telefonic: 0263 235 735 /  0762 570 007

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Formularul de contact de mai jos:

Te rugăm să adaugi numele.
Te rugăm să adaugi numărul de telefon.
Te rugăm să adaugi adresa de e-mail. Adresa de e-mail nu este corectă.
Te rugăm să adaugi tipul de mostre dorite.


Descoperă cele mai mici prețuri!